Aflati de ce cremele bio-active sunt cele mai eficiente in tratarea ciupercii piciorului

Picioare afectare de mancarime cauzata de ciuperca piciorului

Ciuperca piciorului, cunoscuta si sub numele de “piciorul atletului”, este o infectie fungica care se poate manifesta atat pe pielea de pe talpa piciorului, cat si intre degetele de la picioare. Aceasta afectiune poate fi dureroasa si iritanta, iar tratarea ei poate fi dificila. Din fericire, exista o varietate de creme bio-active care pot fi utilizate pentru a trata ciuperca piciorului.

Ce este o crema bio-activa?

Cremele bio-active sunt produse care contin ingrediente naturale care au proprietati antifungice si antimicrobiene. Aceste ingrediente ajuta la distrugerea ciupercilor si a bacteriilor care cauzeaza infectia, in timp ce hidrateaza si protejeaza pielea.

Ce ar trebui sa contina o crema bio-activa?

Una dintre cele mai eficiente creme bio-active pentru tratarea ciupercii piciorului este cea care contine Extract din frunze de nuc (Juglans Regia) si Extract de Calendula Officinalis (Galbenele). Principiile bio-active din nuc si galbenele au un puternic efect antifungic si antimicrobian care poate ucide ciupercile si bacteriile care cauzeaza infectia.

Vitamine necesare pielii, precum A si E hidrateaza si calmeaza pielea, ajutand la ameliorarea iritatiei si a mancarimii asociate cu ciuperca piciorului.

Alt ingredient eficient pentru tratarea ciupercii piciorului este uleiul de Salvie (Salvia Officinalis). Acesta este un puternic agent antifungic impotriva diferitilor agenti patogeni ai pielii, fiind eficient in special asupra ciupercilor dermatofite, precum tinea pedis. Alte uleiuri precum cel de Helianthus Annus (floarea soarelui) si de de Elaeis Guineensis (palmier african sau grasime macau) hidrateaza, calmeaza si regenereaza pielea.

Un produs care contine toate cele 5 ingrediente mentionate mai sus (nuc, galbenele, salvie, floarea soarelui si palmier african) alaturi de alte cateva este Biopedin – o crema bio-activa considerata a fi un exemplu de inovatie in tratamentul ciupercii piciorului (tinea pedis).

De ce cremele bio-active sunt mai eficiente in tratarea ciupercii piciorului?

In concluzie, cremele bio-active sunt cele mai eficiente in tratarea ciupercii piciorului datorita ingredientelor lor naturale puternic antifungice si antimicrobiene. Acestea pot distruge ciupercile si bacteriile care cauzeaza infectia, in timp ce hidrateaza si protejeaza pielea. Este important sa se evite utilizarea incaltamintei uzate si sa se respecte igiena personala pentru a preveni reaparitia infectiei.

or scan the code
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Ne puteri contacta pe Whatsapp apasand butonul verde sau pe telefon apasand butonul rosu.
Apeleaza