Cum se folosește cel mai bun tratament împotriva varicelor

Cum se foloseste cel mai bun tratament impotriva varicelor

O SINGURA

CUTIE

129 Lei

117 Lei

REDUCERE
12 Lei

– 9%

TRANSPORT 18 Lei

DOUA

CUTII

258 Lei

186 Lei

REDUCERE
72 Lei

– 28%

TRANSPORT 18 Lei

TREI

CUTII

387 Lei

237 Lei

REDUCERE
150 Lei

– 39%

TRANSPORT GRATUIT

O SINGURA

CUTIE

129 Lei

117 Lei

REDUCERE
12 Lei

– 9%

TRANSPORT 18 Lei

DOUA

CUTII

258 Lei

186 Lei

REDUCERE
72 Lei

– 28%

TRANSPORT 18 Lei

TREI

CUTII

387 Lei

237 Lei

REDUCERE
150 Lei

– 39%

TRANSPORT GRATUIT

Dacă nu ați aflat până acum, vă vom prezenta pe scurt cum se folosește cel mai bun tratament împotriva varicelor – crema pentru varice VenoFarm. Crema VenoFarm este cel mai eficient remediu existent, la care puteți apela pentru a trata varicele și alte probleme ale circulației venoase periferice. Crema VenoFarm are o compoziție 100% naturală, și datorită proprietăților unice ale rețetei dezvoltate de Valentya, nu există contraindicații. Crema VenoFarm poate fi utilizată pe termen lung, atât în tratamentul cât și profilaxia varicelor.  

De ce este atât de eficientă Crema VenoFarm

  Crema pentru varice VenoFarm Crema pentru varice VenoFarm are o compoziție 100% naturală, și reprezintă o soluție neinvazivă, cu efecte rapide, imediate, care se acumulează în timp și persistă pe termen lung. Crema anti-variocoasă VenoFarm conține doar principii active extrase din plante botanice premium, nu include parabeni, coloranți, aditivi sintetici sau compuși modificați genetic. În procesul de cercetare și producție sunt folosite cele mai înalte standarde științifice și morale, aceasta însemnând și absența oricăror experimente efectuate pe animale. Extract de samburi de vita de vie Secretul cremei VenoFarm îl reprezintă două ingrediente cheie extrase prin prelucrare manuală din Aesculus hippocastanum (castan sălbatic), Vitis vinifera (sâmburi de viță de vie) și Helleborus niger (rădăcină de spânz): resveratrol și escină. Ambele sunt substanțe active de origine naturală care se completează pentru a îndepărta varicele și liniile fine de la nivelul picioarelor – sub suprafața epidermei – și de aceea sunt așa de eficiente. Resveratrolul este un excepțional antioxidant cu rol imunoprotector, cardioprotector, antitumoral, hepatoprotector, antiinflamator, anti-îmbătrânire, regenerator, cicatrizant, antihistaminic, antistres, flebotonic, anticoagulant, fluidizant sangvin și decongestiv. Resveratrolul are acţiune antioxidantă de 20 de ori mai mare decât a vitaminei C şi de 50 de ori mai mare decât a vitaminei E. Extract castan salbatic Crema VenoFarm Escina este un amestec complex de glicozide (peste 30) care derivă structural de la doi agliconi triterpenici pentaciclici polihidroxilați: protoescigenolul și baringtogenolul C. Escina are proprietăți antiinflamatoare, antiedematoase și antiexsudative. De ase­menea, crește tonusul vascular. Intensifică fluxul sangvin prin artere și vene. Mărește rezistența la presiune a vaselor de sânge. Scade permeabilitatea capilară. Acționează ca imunoreglator. Combate eficient radical liberi responsabili pentru afecțiuni grave. Crema pentru varice VenoFarm elimină eficient senzația de picioare obosite, mâncărimea și durerile încă de la prima aplicare. În cel mult 28-48 de ore de la prima utilizare se observă și o diminuare progresivă a inflamației. Crema VenoFarm îmbunătățește circulația sângelui, sporind rezistența și elasticitatea venelor, normalizează tensiunea arterială, combate îmbătrânirea prematură a pereților vaselor sanguine, regenerând sistemul circulator.  

Cum se folosește Crema Venofarm

  Cum se foloseste cel mai bun tratament impotriva varicelor CremaVenofarm Crema pentru varice VenoFarm se aplică la fel ca orice unguent obișnuit. Igiena este foarte importantă și trebuie făcută înaintea fiecărei ședințe de tratament. După ce ai spălat cu atenție zonele afectate trebuie să le usuci, tamponându-le atent cu prosopul. Apoi se ia o cantitate suficientă de cremă și se aplică pe zonele afectate. Crema se aplică extern, pe pielea curată, prin masaj timp de 5-10 minute, până la absorbția totală în piele. În funcție de stadiul varicelor, crema VenoFarm va fi aplicată de două-trei ori pe zi, timpul pentru masaj fiind de cinci până la zece minute. Utilizarea sa regulată garantează efecte de durată. Este recomandat ca după aplicare să te așezi în poziția culcat, iar sub picioare, în zona călcâielor, să-ți pui o pernă de dimensiuni mici. Urmează o pauză de 10-15 minute timp în care circulația sangvină se va accelera și tensiunea arterială se va normaliza. Utilizarea permanentă a cremei VenoFarm duce la îmbunătățirea stării tale de spirit dar și a calității stilului de viață. La toate acestea se adaugă și un preț accesibil.
or scan the code
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Ne puteri contacta pe Whatsapp apasand butonul verde sau pe telefon apasand butonul rosu.
Apeleaza