De ce Valentya?

 

4 motive pentru care oamenii cred în Valentya
Numai ingrediente naturale

Fiecare produs pe care decidem să îl lansăm pe piață este strict 100% natural. Fără compuși chimici de sinteză, fără compuși modificați genetic.

Formule susținute științific

Produsele Valentya pornesc de la experiența a sute de ani de utilizare în medicina naturistă, dar trec print-un proces extrem de strict de verificare științifică. Nu tot ce „este folosit din bătrâni” este și bun. Să nu uităm că, nu demult, substante dovedite a fi exterem de toxice erau vândute drept medicamente minune! De aceea nu veți găsi niciodată în produsele noastre extracte din plante precum Aristolochia clematitis, încă folosită în unele produse disponibile pe piața din România, și care conține Acid Aristolochic, o substanță cu efecte cancerigene mai puternice chiar decât fumul de țigară.

Doar fapte

Pe site-ul Valentya și pe etichetele produselor Valentya nu veți găsi niciodată afirmații precum „medicament minune”. Tot ceea ce citiți, vizionați sau ascultați, este oferit dumneavoastră pentru a vă ajuta să luați o decizie corectă și informată pentru a vă îmbunătăți în mod natural sănătatea. Nu credem în medicamente minune, în soluții magice care vindecă orice sau pe oricine. Știm că dacă putem educa clienții noștri despre toate căile prin care își pot atingi obiectivele de sănătate, vom construi și o relație pozitivă cu ei pe termen lung.

Soluții complete și eficiente

La fiecare achiziție veți avea surpriza de a primi nu doar o simplă cutie cu un produs ci un întreg pachet de soluții. Produsele noastre vin însoțite de mai mult decât un prospect privind compoziția și modul de utilizare. Veți primi de fiecare dată un pachet personalizat de informații care se adresează tuturor aspectelor vieții. Astfel veți crește eficiența tratamentului, veți scădea perioada de vindecare și veți obține efecte mai puternice decât cele oferite de o simplă aplicare a unei creme. Veți avea parte de cele mai noi, corecte și verificate informații privind produsul, afecțiunea de care suferiți și căile complementare prin care se poate ajunge la vindecare completă.

or scan the code
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Ne puteri contacta pe Whatsapp apasand butonul verde sau pe telefon apasand butonul rosu.
Apeleaza