Descopera puterea naturala a extractelor alcoolice din plante in detoxifiere si tratamentul problemelor de digestie si imunitate

Laboratory worker preparing a hydroalcoholic extract from plants

Un extract alcoolic obtinut din plante este considerat a fi un produs terapeutic complet deoarece acesta contine o gama variata de substante active prezente in planta originala.

Ce sunt extractele alcoolice sau „biterele”?

Extractele alcoolice din plante sunt obținute prin macerarea sau distilarea plantelor în alcool, astfel încât principiile active din plante să fie transferate în soluția alcoolică. Aceste substante active, cum ar fi flavonoidele, terpenoidele, taninurile si altele, au proprietati terapeutice diferite, care pot ajuta la ameliorarea simptomelor diferitelor afectiuni.

Biterele au fost utilizate de secole in medicina traditionala pentru tratarea diferitelor afectiuni, inclusiv pentru detoxifiere si tratamentul problemelor de digestie si imunitate.

Ce probleme de sanatate pot fi tratate cu ajutorul principiilor active continute in extractele alcoolice?

Extractele alcoolice din plante au proprietati detoxifiante puternice, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la imbunatatirea functionarii ficatului. De asemenea, acestea au proprietati antiinflamatorii, ajuta la reducerea durerii si inflamatiei din organism.

Extractele alcoolice din plante sunt, de asemenea, utilizate pentru tratarea problemelor de digestie, cum ar fi indigestia, constipatia si balonarea. Acestea ajuta la stimularea secretiei de sucuri digestive, imbunatatesc digestia si elimina disconfortul abdominal.

In plus, extractele alcoolice din plante au proprietati imunomodulatoare, ajuta la imbunatatirea functiei sistemului imunitar si la prevenirea infectiilor.

Cum ne ajuta in problemele de sanatate substantele active din bitere?

Flavonoidele sunt compusi fitochimici care au proprietati antiinflamatorii si antioxidantice. Ele pot ajuta la ameliorarea simptomelor de artrita, ajuta la protejarea pielii de radiatiile UV si pot contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Terpenoidele sunt compusi volatili care au proprietati antimicrobiene si antiinflamatorii. Acestea pot ajuta la ameliorarea durerii si inflamatiei, precum si la prevenirea infectiilor.

Taninurile sunt compusi polifenolici care au proprietati astringente si antiinflamatorii. Acestea pot ajuta la ameliorarea inflamatiei si durerii, precum si la prevenirea infectiilor.

Care sunt principalele avantaje ale unui extract alcoolic in fata altor tipuri de produse terapeutice?

Alcoolul utilizat ca solvent in procesul de extragere poate ajuta la extragerea acestor substante active din plante, creand un extract concentrat si puternic. De asemenea, acesta poate ajuta la conservarea extractului pentru o perioada mai lunga de timp, deoarece alcoolul functioneaza ca un conservant natural.

Extractele alcoolice sunt, de asemenea, considerate mai sigure decat alte forme de suplimente sau medicamente, deoarece acestea sunt obtinute din surse naturale si contin doze regulate de substante active. Acestea pot fi utilizate pentru a trata o varietate de afectiuni, cum ar fi durerea, inflamatia, anxietatea si altele, fara efecte secundare negative semnificative.

Exemplu de bio-extract terapeutic complet

Fortefect este un tonifiant intern si protector extern cu efect terapeutic in 22 afectiuni interne si eficient in 8 afectiuni ale pielii, obtinut prin extractie alcoolica din 30 de surse botanice premium.


Fortefect ofera pentru prima data in romania puterea bitterului suedez, combinata cu eficienta bitterului benedictin, intr-o combinatie unica, mai potenta, si adaptata problemelor din zilele noastre. Extractele naturale din fortefect sunt mai putin toxice decat medicamentele produse de industria globala a marilor giganti farmaceutic si, in concentratii bine echilibrate, se opresc la efectele benefice. De asemenea, extractele naturale sunt combinate in mod complex, pentru a se adresa unor clase intregi de probleme. Acesta este „secretul” care explica de ce Fortefect este pur si simplu mai putin agresiv dar mult mai eficient. Si de ce fortefect nu trateaza o singura afectiune ci clase intregi de afectiuni.

Concluzii

In concluzie, un extract alcoolic obtinut din plante este considerat a fi un produs terapeutic complet datorita continutului sau variat de substante active cu proprietati terapeutice diferite. Acestea pot ajuta la ameliorarea simptomelor diferitelor afectiuni digestive, contribuie la detoxifierea organismului si imbunatatesc imunitatea.

or scan the code
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Ne puteri contacta pe Whatsapp apasand butonul verde sau pe telefon apasand butonul rosu.
Apeleaza