LIVRARE SI RETUR

Comanda si livrarea produselor

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost plasata conform indicatiilor din formular, informatiile introduse sa fie corecte si conforme cu realitatea iar comanda sa fie confirmata de catre site-ul nostru printr-un mesaj transmis pe ecranul de pe care a fost plasata. De regula, comenzile plasate in zilele lucratoare inainte de ora 14:00, sunt procesate si expediate in aceeasi zi, iar cele plasate dupa aceasta ora, vor fi procesate in ziua lucratoare urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

Toate comenzile se livreaza prin curier rapid iar durata transportului este de 1-2 zile lucratoare. In zilele nelucratoare si sarbatorile legale nu se fac procesari sau livrari de comenzi.

In perioade aglomerate de promotii, procesarea comenzilor poate dura pana la 5 zile lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda plasata pe acest site se considera un contract intre cumparator si vânzator, fiecare parte trebuind sa isi indeplineasca atributiile. Aceasta inseamna ca vânzatorul se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar cumparatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Livrarea produselor noastre este asigurata de catre o firma de curierat cu care s-a incheiat in prealabil un contract de livrare.

Cumparatorului ii este permisa deschiderea coletului doar dupa ce s-au semnat actele de primire si achitat contravaloarea acestuia.

Taxa de transport:

  • 18 lei pentru comandarea unui singur produs
  • Gratuit pentru comenzi de doua sau mai multe produse

In cazul in care coletul prezinta semne de deteriorare, recomandam cumparatorului sa refuze primirea si sa contacteze vânzatorul. Reclamatiile ulterioare referitoare la acest aspect nu vor fi luate in considerare.

Pentru termene de expediere sau de livrare ce nu pot fi respectate, vânzatorul va anunta cumparatorul pentru a-i comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre cumparator, comanda va fi anulata.

Daca informatiile din formularul de comanda sunt furnizate gresit sau incomplet de catre cumparator, vânzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. In anumite cazuri comanda poate fi anulata de catre vânzator.

Vânzatorul are dreptul de a refuza comenzile suspecte (numar foarte mare de produse comandate sau repetarea unor comenzi returnate).

Daca termenul de livrare nu poate fi respectat, se va comunica un nou termen estimat pentru livrare. Daca noul termen nu este acceptat, comanda poate fi anulata.

Politica de retur

Cumparatorul va putea returna produsele fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta niciun fel de penalitati in decurs de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului. Taxele de retur sunt suportate de catre vânzator pentru comenzile de doua sau mai multe produse. Taxele de retur sunt suportate de catre cumparator pentru comenzile de un produs.

Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile calendaristice de la primirea produsului si in urmatoarele conditii:
produsele sa nu fi fost purtate, spalate si sa nu prezinte orice fel de urme de uzura;
produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu eticheta intacta, in starea in care au fost expediate de catre vânzator (ex: eticheta sa nu fie rupta sau inlaturata).

Cum returnezi un produs?

Trimite un email la [email protected] sau la numarul de telefon de pe site (sectiunea „contact”) si spune-ne ca vrei sa returnezi produsele cumparate. Vei primi un raspuns in maxim 3 zile lucratoare.

Poti returna produsele achizitionate de pe site-ul valentya.ro fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protectia consumatorilor.
In cazul in care ai primit un produs diferit fata de cel comandat sau este defect, taxele de transport vor fi suportate de catre noi.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu factura atasata, sa nu prezinte urme de uzura fizica sau deteriorare. In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar in contul indicat de tine in emailul de retur, in cel mult 30 de zile de la primirea produselor inapoi. Altfel, in cazul in care se opteaza pentru un alt produs, se urmeaza termenii de livrare standard, adica maxim 3 zile lucratoare.

Produse care NU pot fi returnate:

  • produsele aflate la promotii, care beneficiaza de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse care se afla pe stoc sau cu un cupon valoric in valoare egala cu produsele initial comandate.
  • gift cardurile nu sunt returnabile; produsele cumparate cu ajutorul unui gift card pot fi schimbate doar cu alte produse care se afla pe stoc sau cu un cupon de valoric in valoare egala cu produsele initial comandate.
or scan the code
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Ne puteri contacta pe Whatsapp apasand butonul verde sau pe telefon apasand butonul rosu.
Apeleaza